Welcome to Our Website

Lingeri – det er ikke kun tøj, det kan også redde dit forhold

Lingeri er ikke bare undertøj, det er et statement, desuden kan det være med til at sætte nye flammer i forholdet igen.

Lingeri er som mange tror ikke virkelig undertøj. Sloggi trusser er undertøj. Lingeri er noget du tager på for at føle dig smukkere eller for at forføre. Det er nemlig noget der virker på mænd som honning gør på bjørne. Tager du det rigtige outfit på, så kan du være sikker på han ikke skal ud og pudse de skide alufælge i garagen. Har du det lille frække outfit på, så får han 20 fingre og du kan være sikker på du får hans udelte opmærksomhed. 

Spørgsmålet er, hvorfor mænd er så vilde med lingeri. Nogen vil her sige, at deres mænd ikke går så meget op i det. De kunne dog ikke tage mere fejl, han går nemlig ikke op i det fordi du nok engang har sagt du ikke er så vild med at tage det på. Grunden til at mænd elsker det, er at du fremstår mere fræk og feminin når du er pyntet. Det er jo en kendsgerning at mænd er visuelle dyr. Spørgsmålet er som om han er til selvsiddende nylon strømper og blonder eller om det er fetish beklædning med lak, læder og latex. 

Hvordan finder du ud af hvad hans fetish er ?

Mænd er ikke helt så nemme at snøre, og slet ikke at snøre om fingeren. Det er lidt som med et æsel. Spænder du en gulerod foran snuden på den, så går den. Ved mænd kan du stille små spørgsmål til ting i ser sammen. Det kan være når i er ude at shoppe eller på TV. Du vil hurtigt kunne gennemskue hvad det er han syntes er frækt. Så snart du ved det, så hop i noget af den slags. Du kommer ikke til at fortryde det. Vi vil herfra fraktisk garantere du kommer til at gøre det igen og igen.