Welcome to Our Website

Sådan laver du smukke negle derhjemme

Drømmer du også om smukke negle, der kan holde til hverdagens gøremål? Så er gele neglelak lige noget for dig. Det kræver lidt mere øvelse end almindelige neglelak, men det er det hele værd, når du kan se frem til smukke negle i 2-3 uger ad gangen – og i mange tilfælde endda endnu længere. Læs med her og lær, hvordan du kan lave smukke, holdbare negle hjemme i stuen på ingen tid.

Køb det rette udstyr

Det kræver det helt rette udstyr at lave smukke negle derhjemme – og gele neglelak kræver lidt mere udstyr end almindelig neglelak. Almindelig neglelak skal nemlig bare tørre, men gelenegle skal hærdes – og det er lige præcis det, der gør, at gele neglelak holder meget længere end almindelig neglelak og kan holde til at du laver almindelige hverdagsting som f.eks. laver mad, strikker eller ordner have. Når gele neglelak skal hærdes, skal det gøres under bestemte forhold.  Det skal gøres under en UV- eller LED-lampe, og det er derfor nødvendigt udstyr, når det kommer til at lave holdbare negle.

Derudover skal du selvfølgelig også bruge selve geleneglelakken. Der findes mange spillere på markedet, men der er altså stor forskel på kvaliteten. Vi anbefaler altid Soak Off Polish fra Kandii – ikke kun fordi det er en af de bedste geleneglelakker på markedet og findes i rigtig mange farver, men også fordi det er en af de geleneglelakker, der også er nemmest at fjerne igen, med Soak Off Polish remover.

Hvis du ikke før har arbejdet med gele neglelak, kan det være en god idé at begynde med et gele neglesæt, hvor du får alt, hvad du skal bruge til at lave skønne negle derhjemme.

Led efter neglekunst på nettet

Når du har UV neglelampen og geleneglelakken klar, mangler du bare ideerne. Heldigvis findes der et stort udvalg af skøn (og i mange tilfælde også nem) neglekunst på nettet, som du kan prøve at kopiere på dine negle. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse, men på ingen tid vil du uden tvivl kunne lave nogle smukke negle derhjemme, som holder i flere uger.