Welcome to Our Website

3 måder du hurtigt kan komme i form

Vil du gerne i god form, men har du svært ved at få det til at ske, og er du snart ved at løbe tør for gode idéer og vilje til at lykkes med dit projekt, har vi her et par gode tips til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Find også den perfekte valentinsgave her.

Start med at tænke på hyppigheden af træningen

For det første kan det være klogt at tænke på hyppigheden af træningen frem for alt andet. Der er mange, der lægger alt for meget pres på sig selv i starten, hvor de så ender med at blive skadet. I stedet for at presse dig selv maksimalt, bør du i stedet træne ofte.

Du kan sagtens starte ud med at træne i meget små træningspas. Men gør det gerne hver dag, eller i hvert fald 4-5 gange om ugen, så din krop vænner sig til at træne.

Vælg cardio når du skal træne

Så er det også en god idé for dig at vælge cardio træning, når du skal træne. Det er her, du får pulsen op, og dit hjerte kommer i gang med at arbejde.

Styrketræning er for at styrke dine muskler, mens cardio hjælper dig med at komme i bedre form. Så vil du fx gerne være i stand til at kunne løbe langt, er det vigtigt med cardio, da det kan hjælpe dig med at opnå dine mål inden for fx løb.

Intervaltræning er godt til dig, der har travlt

Har du meget travlt i din hverdag, og har du svært ved at få et langt træningspas ind i din kalender hver dag, er det en god idé at overveje at lave intervaltræning i stedet for.

Her træner du i korte, intensive perioder, hvor du på kort tid kan nå at lave en masse arbejde. Træningspasset tager på den måde ikke lang tid, men du får stadig rigtig meget ud af din træning.

Vil du gerne give gode gaver til dem, du holder af, i år, kan du finde de bedste gaveønsker i 2022 her.